Haven

Haven er en gammel landbohave hvor der før var mange store elmetræer, som alle er fældet på grund af elmesyge, men i dag fremstår det kun med stuehus og en staldlænge

Haven er en gammel landbohave hvor der før var mange store elmetræer, som alle er fældet på grund af elmesyge, gården er oprindelig en gammel 4 længet gård, men i dag fremstår det kun med stuehus og en staldlænge mod nord er det et stort rohdrondendobed, bed med hostaer, lille drivhus med terasse omkring, mod øst er der bed for enden af stuehuset med stauder mest iris, langs stalden er der et aflangt bed med ca 100 Dagliljer og 50 Iris.

Abens skræk og Gunnera inde i gården er der et ovalt bed med sommerblomster, et mindre bed med stauder en pergola hvor der er Fuchsia og Pelagonier, midt på gårdspladsen står der en Albansk dværg Eg som er 17 år gammel. Mod vest ved gavlen og plænen er der flere forskellig løg Liljer.

Mod vest er der en stor staude have med mange forskellige planter, mod syd-vest er der ved at blive opført en pergola hvor fuchsiaerne står og hænger med en stor terasse hvor der er plads til hygge. Mod syd midt på riddebanen er der opført et drivhus på 240 kvadratmeter, hvor jeg opbevarer planterne om vinteren, og har stiklingerne.